Pentusuunnitelmat

Etsin kasvateilleni aktiivisia, näyttelyistä ja muista harrastuksista sekä ennen kaikkea aidosti rodusta ja sen terveystilanteesta kiinnostuneita koteja, joissa on halu pitää yhteyttä kasvattajan kanssa läpi koiran elämän. Jos olet aidosti kiinnostunut shetlanninlammaskoirasta rotuna ja koet, että voisit ja haluaisit olla osa W-tarinaa, ota rohkeasti yhteyttä.

Suosittelen shelttipennusta haaveilevia tutustumaan Shetlanninlammaskoirat ry:n Pennunostajan oppaaseen (.pdf).

Mikäli et ole hankkimassa pentua kiireellä, jaat samankaltaiset arvot koiranjalostuksesta ja -pidosta sekä olet valmis odottamaan sopivaa pentua, ovat pentutiedustelut tervetulleita.

Mikäli meiltä ei sinulle sopivaa pentua löydy, saat apua pennun etsintään myös yhdistyksen pentuvälityksestä ja kasvattajalistalta.

Meillä on pentusuunnitelmia keväälle ja kesälle 2020!

Gunilla ja Halla tullaan toivottavasti astuttamaan alkuvuoden juoksuista.

Hallan urosvalinta on vielä mietinnässä, mutta odotettavissa on ainakin soopeleita, toivottavasti myös trikkejä…

Gunillan osalta urosvalinta on ollut selvä jo pitkään; Ace on oma ”löytöni”, joka sai jo vuosia sitten sukat pyörimään jaloissani – sen taakse tulee koiria, joita olen ihaillut aina. Norjalaisen pojan väri on upea ja terveys puhuu puolestaan, kuulemani mukaan myös luonne on viehättävä. Kun omistajansa Vera antoi suunnitelmilleni viime keväänä vihreää valoa, olin pakahtua onnesta: vihdoin – melkein vuosikymmenen haaveilun jälkeen – saan ilolla kertoa, että meillä suunnitellaan merle- ja trikkipentuja ❤

I-pentue

No, Dk, Se, Pl Ch NJW-15
La-Min So’s Ladies Knight ”Ace”

Lonkat: A/A
Polvet: 0/0
Kyynärät: 0/0
Silmät: terveet (distichiasis)
MDR1: +/+
Kaikki hampaat
Koko: 37 cm


Whirling’s Get Off My Cloud ”Gunilla”

Lonkat: A/A
Polvet: 0/0
Kyynärät: 0/0
Silmät: terveet (distichiasis)
Selkä: LTV1, Va0
MDR +/-. kaikki hampaat
Koko: 40cm

J-pentue

Uros vielä mietinnässä…

Lonkat:
Polvet:
Kyynärät:
Silmät:
Koko:

Whirling’s Head Over Heels ”Halla”

Lonkat: A/A
Polvet: 0/0
Kyynärät: 0/1
Silmät: terveet
Selkä: LTV1, Va0
MDR -/-. kaikki hampaat
Koko: 36 cm

Huom! Molemmista yhdistelmistä on haaveissa saada omaan käyttöön jalostusmateriaalia sekä uusi perheenjäsen myös meille kotiin kasvamaan. Näin ollen tässä kohtaa pentukyselyitä toivotaan lähinnä aktiivisilta harrastajilta.

Etsinkin jo nyt pitkän tähtäimen yhteistyökumppania ja kotia tricolourospennulle! 

Todelliset ja varteenotettavat pentutiedustelut ovat toki aina tervetulleita Facebookin inboxiin tai sähköpostitse. Puhelimitse minut tavoittaa parhaiten arki-iltaisin sekä viikonloppuisin.